dōTERRA Petal diffuser

62,92 inclusief BTW

Wil je in aanmerking komen voor structureel 25% korting op essentiële oliën? Wij heten je hierbij van harte welkom. Als je dit formulier invult, dan nemen we contact met je op en helpen je graag verder.

Uitverkocht

Verder winkelen Artikelnummer: ESS-44 Categorie: Tag:

De dōTERRA Petal Diffuser is een kleine, heel gebruiksvriendelijke diffuser die je gezondheidsbevorderende aromatisch verstoven olie biedt voor het hele gezin. Het geeft een ontspannen zacht, wit licht, zodat de diffuser ook in de nacht ideaal ingezet kan worden, bijvoorbeeld in een kinderkamer. Hij kan ingesteld worden op 1, 2 en 4 uur verstuiven en heeft een bereik van ongeveer 30 vierkante meter.

In het kort:
• 1, 2, and 4 uur instelmogelijkheid
• Optioneel LED licht
• Ultra-dunne ‘mist’ die 30 vierkante meter bereikt
• Eenvoudige, in drie delen uit elkaar te halen diffuser die simpel in het gebruik is.

Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.