Calmer (Rustgevende Mix) 10ml Roller

29,67 inclusief BTW

Wil je in aanmerking komen voor structureel 25% korting op essentiële oliën? Wij heten je hierbij van harte welkom. Als je dit formulier invult, dan nemen we contact met je op en helpen je graag verder.

Uitverkocht

Calmer

Calmer Rustgevende Mix bevordert een serene atmosfeer zodat het naar slapen gaan een rustige en welkome ervaring wordt. Rol Calmer over de onderkant van de voeten en in de nek voor een ontspannen gevoel. Calmer kan worden gebruikt als onderdeel van uw avondritueel en combineert de verzachtende eigenschappen van lavendel, cananga, boeddha hout en romeinse kamille etherische oliën in een handige en veilige aanbrengmethode, samen met de hydraterende voordelen van gefractioneerde kokosolie. Cananga en boeddha hout etherische oliën, uniek in Calmer, bevorderen gevoelens van ontspanning. Als het tijd is om uw lichaam en geest te laten herstellen, breng dan Calmer aan op uw polsen, adem diep in en ontspan.

GEBRUIK
• Rol achter in de nek en op de borst voor het bevorderen van kalme, verzachtende gevoelens.
• Breng Calmer aan op de polsen van uw kind aan het einde van de dag voor het bevorderen van ontspannende gevoelens.
• Breng voor het slapen gaan onder de voeten aan om tot rust te komen voordat u gaat slapen.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN
Aromatische gebruik: rol over een vernevelsierraad, natuurlijk dolomiet of lavastenen voor vernevelen.
Topisch gebruik: breng aan op het gewenste gebied. Gebruik onder toezicht van een volwassene.

WAARSCHUWINGEN
Buiten bereik van kinderen jonger dan 3 jaar bewaren. Mogelijke gevoeligheid van de huid. Als u onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen.

PRIMAIRE VOORDELEN
• Bevordert een positief en kalm humeur
• Bevordert kalmerende en ontspannende gevoelens in het lichaam

Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Deze olie is CPTG gecertificeerd voor veilige dagelijkse toepassing. Lees voor gebruik de bijsluiter op het flesje. Niet gebruiken bij kinderen tot 6 jaar. De leverancier is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het verkeerd gebruik van deze etherische olie.

Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.