Brave (Moedgevende Mix) 10ml Roller

33,33 inclusief BTW

Wil je in aanmerking komen voor structureel 25% korting op essentiële oliën? Wij heten je hierbij van harte welkom. Als je dit formulier invult, dan nemen we contact met je op en helpen je graag verder.

Uitverkocht

Brave

Begin elke dag vol vertrouwen en geloof door de Brave Moedgevende Mix te combineren met jouw positieve bevestigingen. Sta uzelf toe te resetten met positieve gevoelens door Brave achter in de nek en over de polsen te rollen. Brave combineert wilde sinaasappel, amyris, osmanthus en kaneelschors in een zachte, snelle aanbrengmethode die vakkundig is gemixt met gefractioneerde kokosolie. Het vrolijke, warme aroma van Brave is de perfecte mix om te verkwikken en kracht te geven als u zichzelf ongemotiveerd voelt. Brave helpt een kalme omgeving te bevorderen dankzij de unieke etherische olie van amyrishout. Voordat u aan de slag gaat met grote (of kleine) uitdagingen in het leven rolt u Brave onder uw voeten en over de rug van uw handen voor moed en positiviteit, met de geruststelling dat u alles kunt bereiken.

GEBRUIK
• Gebruik de Brave Moedgevende Mix gedurende de dag om gevoelens van geloof te bevorderen.
• Gebruik Brave voor nieuwe of andere situaties om gevoelens van moed en vertrouwen te bevorderen.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN
Aromatisch gebruik: rol over een vernevelsierraad, natuurlijk dolomiet of lavastenen voor vernevelen.
Topisch gebruik: breng aan op het gewenste gebied. Gebruik onder toezicht van een volwassene

WAARSCHUWINGEN
Buiten bereik van kinderen jonger dan 3 jaar bewaren. Mogelijke gevoeligheid van de huid . Als u onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen.

PRIMAIRE VOORDELEN
• Stimuleert en verkwikt de zintuigen
• Breng achter in de nek en op de polsen aan voor het ondersteunen van een positief humeur
• Bevordert een gevoel van vertrouwen, moed en geloof in uzelf

Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Deze olie is CPTG gecertificeerd voor veilige dagelijkse toepassing. Lees voor gebruik de bijsluiter op het flesje. Niet gebruiken bij kinderen tot 6 jaar. De leverancier is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het verkeerd gebruik van deze etherische olie.

Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.