Frankincense (Wierook)

96,80 inclusief BTW

Wil je in aanmerking komen voor structureel 25% korting op essentiële oliën? Wij heten je hierbij van harte welkom. Als je dit formulier invult, dan nemen we contact met je op en helpen je graag verder.

Artikelnummer: ESS-059 Categorie: Tag:

Boswellia carterii, frereana, and sacra
Frankincense is een heilige olie die in het Midden Oosten gebruikt werd en wordt als ingrediënt tijdens heilige inwijdingen. Vroeger werd het tijdens de offerceremonies gebruikt om de communicatie met de Schepper te verbeteren. De beste Frankincense ter wereld groeit vandaag de dag in de Dhofar regio van Oman. Het is er erg warm en droog met temperaturen van meer dan 40 graden. De bomen in dit gebied gedijen op kalksteen-rijke grond in een intense hitte.

Frankincense is een hars afkomstig van de Frankincense boom. Het aroma van deze hars “tranen” wordt gewaardeerd om zijn veronderstelde genezende eigenschappen en superieure kwaliteiten. Gebruikt voor religieuze rituelen sinds de tijd van de oude Egyptenaren maar ook als ontsmettingsmiddelen en als fixeermiddel in parfums.

Frankincense bevat sesquiterpenen, waarvan in diverse literatuur verondersteld wordt dat het het vermogen zou kunnen hebben om verder te gaan dan de bloed-hersenbarrière. Hier wordt momenteel veel onderzoek naar gedaan.

 

Frankincense etherische olie is topisch in zuivere vorm aan te brengen waar nodig of op reflexpunten. Het kan verstoven of direct geïnhaleerd worden en kan met 1-2 druppels onder de tong worden aangebracht of in capsulevorm ingenomen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Frankincense (Wierook)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: