Douglas Fir (Douglasspar)

36,30 inclusief BTW

Wil je in aanmerking komen voor structureel 25% korting op essentiële oliën? Wij heten je hierbij van harte welkom. Als je dit formulier invult, dan nemen we contact met je op en helpen je graag verder.

Uitverkocht

Verder winkelen Artikelnummer: ESS-45 Categorie: Tag:

Pseudotsuga menziesiihttps://www.you-r-nature.nl/

De douglasspar wordt zeer gewaardeerd voor zijn welriekende geur. Door de eeuwen heen werd de douglasspar ook gewaardeerd voor zijn vermogen om het lichaam te ondersteunen bij klachten aan de luchtwegen, bij koorts en bij spier- en reumatische pijn.

Labels: antiseptisch, samentrekkend, urine afdrijvend, slijmoplossend, pijnstillend (zenuwen) en versterkend.

 

Kan in zuivere vorm worden toegepast (zonder verdunning) wanneer het plaatselijk wordt gebruikt. Verdun 1:1 (1 druppel essentiële olie met ten minste 1 druppel draagolie) voor kinderen en voor personen met een gevoelige huid. Breng direct aan op de plaats waar nodig is of op de reflexpunten. Kan aromatisch worden gebruikt (verstuiver of inhaleren).

hoegebruiken

Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.