Zwavel 46 gr – Bolivia

9,20 inclusief BTW

Zwavel is een bijzondere steen en haar kleur zegt al wat ze doet. Ze maakt vrolijk, vitaliseerd je en geeft je energie. Haar vrolijke energie geeft een bruisend gevoel waar je niet aan ontkomt. Zwavel ontstaat in vulkanen en de enorme kracht die deze hebben, hun eigen gang gaand en weg vindend, geeft ze aan je door.

Deze zwavel zijn top stukken met geweldig mooie kristallen!

Uitverkocht

Verder winkelen Artikelnummer: L35-ZWA-001 Categorieën: , Tags: , ,

Zwavel is een reinigende steen. Ze haalt negativiteit uit je omgeving en zet daar positiviteit voor in de plaats.

Het is geen steen om je voor te verstoppen. Zwavel brengt problemen, verborgen zaken aan het licht en naar de oppervlakte zodat ze kunnen worden opgelost. Deze steen helpt je negatieve gedachten en gevoelens op te lossen en ze om te zetten naar optimisme. Ze wil maar 1 ding, dat je verder kan.

Zwavel bevordert het contact met je innerlijke zelf. Je weten. Zodat het makkelijker wordt jouw hoge doel in dit leven te ontdekken. En zal herhalend sabotage gedrag dat je niet helpt dit doel te bereiken (dus angst om te stralen, te zijn en je plek te claimen) verwijderen.

Zwavel verzacht hardheid, zodat je flexibeler en soepeler met de cycli van de natuur mee kunt bewegen, zodat je kan intunen op jouw echte eigen frequentie voor innerlijke vrede en balans.

Het is een niet veel voorkomende steen. Zeker niet met deze kristallen.

Er wordt gezegd dat zwavel giftig is. Het is niet de zwavel die giftig is (zit in erg veel homeopathische medicijnen voor huidaandoeningen en depressiviteit) maar vooral de ondergrond waar zwavel op ontstaat. Vooral Cinnaber (kwik), en dat is wel giftig.

Zwavel is een element. Het is niet giftig zolang je het niet opeet 🙂 je kan het gewoon vasthouden. Dat kan helemaal geen kwaad.  Wel daarna even de handen te wassen.

 

Bij bestelling ontvang je de steen van de foto. Hij past na verpakking niet meer door de brievenbus

Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.