Vanadiniet op Bariet ruw 784 gr Marokko

74,80 inclusief BTW

Vanadiniet op Bariet is een zeldzame steen die als je inzicht en leiding geeft in je zielsopdracht. Jouw hoge doel in dit leven. Geeft doorzettingsvermogen, wilskracht, intuïtie, focus en kracht. De bariet laat je verbinding maken met je hoge zelf en geeft inzicht waar je moet loslaten en waar je kunt aantrekken om dit doel te manifesteren.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Je stuwende kracht in wel project dan ook. Kan zijn werk, een opdracht, een ommezwaai in werk of het opruimen van je huis, een verbouwing, of gewoon omdat je een vol leven hebt waarin je meer geleefd wordt, als leeft.

Deze steen is er een van handen uit de mouwen, stroop ze op en getting things done.

Vooral prettig voor alle dingen die je ook echt zelf moet doen en niet kan uitbesteden.

De Bariet is een steen die blokkades opheft die je verbinding met je hogere zelf of innerlijk weten in weg staan. Zo kom je in contact met je hoogste doel en zul je dingen in je leven loslaten die niet in overeenstemming zijn met jouw zielsopdracht en doel. Dit is de steen die je zielsopdracht duidelijk maakt en in je fysieke leven manifesteert en tot uitvoering brengt. Betekent dat je ook leert los te laten en open te staan voor de verandering die nodig is om het doel te bereiken.

Vanadiniet geeft je alles wat nodig is ‘to get the job done’: wilskracht, doorzettingsvermogen, kracht en focus. Daarbij versterkt het je intuitie (altijd handig) en poetst het de creativiteitsvonk weer op. Precies wat je proces ten goede komt. Want hierdoor weet je precies in te haken op synchroniteit en weg te blijven bij dingen die intuitief niet kloppen. De omleiding komt dan vanzelf met het creatieve.
Vanadiniet wakkert je nieuwsgierigheid aan en laat je niet vergeten af en toe met speelsheid naar het werk te kijken.

Met andere woorden: je gaat er helemaal voor, wat de klus ook moge zijn. Volledig op eigen kracht en zonder je te laten belemmeren door de mogelijke mening van anderen.

Vanadiniet is oranje/rood. De kleur die verwijst naar de eerste chakra’s. Omdat deze steen je onderste chakra’s (energiecentra) oppoetst, stimuleert en activeert is dit ook een aardende steen. Door te aarden maak je een sluitend energie circuit dat boven en onder verbindt en voluit kan stromen.

Bij bestelling zal de steen van de foto worden verzonden.
Deze steen weegt 784 gr, is 12,5 cm lang, 10 cm breed en 4,5 cm hoog.

 

Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.