Amethist bol helder 60 gr – Brazilië

11,65 inclusief BTW

Deze bol is betoverend en helder. Bijna een sprookjes landschap. Werkt zuiverend, geeft bescherming, kalmeert gedachten en versterkt intuïtie en heldere vermogens. Brengt je terug naar eigen kracht om je doel, levensplan te manifesteren.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Deze bol is wel heel erg helder en heeft een eigen sprookjes landschap aan insluitsels in zich. 

Dit kristal staat bekend om zijn beschermende en zuiverende werking. Het helpt je weer in balans komen.
Amethist houdt totaal niet van negativiteit, boosheid of geweld. Het is een steen van vrede.

Het verbindt denken, je heldere vermogens en je intuïtie met elkaar. Hierdoor blijf je gecenterd in een cocon van licht en rust.

Omdat het je hoger denken stimuleert zul je ook beter begrijpen en inzicht krijgen waarom bepaalde levensgebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Amethist laat je zien wanneer je besluiten neemt op emotionele basis in plaats van op inzichten zodat je weer kan meestromen op de synchroniciteit die je weer op je levenspad brengt. Het verhoogt je intuïtie en geeft een gevoel van kalmte als stress je lijkt te overspoelen.

Amethist geeft je de kracht verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Het helpt je jouw leven af te stemmen op je levensdoel en zielsmissie. Zodat je het kunt gaan delen met anderen. Het is een spirituele steen die helemaal niet van negativiteit houdt. Dat zal het weren en vrede, rust en kalmte naar boven halen. Vanuit deze werking wordt Amethist ook meegenomen naar rechtszaken zodat het recht kan doen.

Omdat Amethist onder invloed staat van de planeet Jupiter is het ook een steen van voorspoed en succes in zaken. Amethist ondersteunt bij het verwerken van verlies en tegenslagen en het doorbreken van blokkades.

Het helpt je verslavingen te overwinnen door inzicht te geven in de achterliggende redenen en stimuleert je stappen op de weg naar geluk! 

Onder je kussen gelegd is het werkt het tegen slapeloosheid en nachtmerries. Maar het verhaal gaat dat je je door Amethist ook nooit meer verslaapt!

Ruwe, onbewerkte stukken werken altijd sterker en dat geldt zeker voor deze paarse amethist. Diep en intens paars van kleur met gave punten die zorgen voor een krachtige uitstraling van de energie.Daarnaast heeft de steen een positieve invloed op  hoofdpijn en migraine, ogen, slaapproblemen, het hormoon- en spijsverteringsstelsel en de huid.

Deze bol weegt 60 gr en heeft een doorsnede van 35 mm 
Bij bestelling zal de bol van de foto worden verzonden.

Gewicht 60 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amethist bol helder 60 gr – Brazilië” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: