Edelstenendoos – “Edelstenen in de praktijk”

114,95122,90 inclusief BTW

Een prachtige verzameling van 24 edelstenen in een gepersonaliseerde houten* doos.

De edelstenen zijn met zorg uitgekozen en zijn van A-kwaliteit..
De grootte varieert van ca. 2,5 – 4 cm.

De doos wordt geleverd met een bijbehorend boekje waar de karakteristieken van elke edelsteen zijn beschreven. Als jij werkt met edelstenen in jouw (Kinesiologie) praktijk, is dit een waardevolle aanvulling op jouw behandelingen.
Maar natuurlijk kan je ook als liefhebber van mooie edelstenen genieten van deze schatten!

Tegen een gering bedrag van €7,95 maken we jouw edelstenendoos ook echt persoonlijk! We branden jouw naam of logo in op het deksel. In het betaalscherm tonen we direct een mogelijkheid om een bestand aan ons toe te sturen. De afbeelding (of tekst) mag uitsluitend zwart/wit zijn. Bij vragen of wensen kunt u altijd even contact opnemen: info@you-r-nature.nl

De edelstenendoos is uniek en wordt voor jou op maat gemaakt. Hierdoor is de levertijd tussen 2 en 5 werkdagen.

* de houten doos is een natuurproduct en kan oneffenheden vertonen.

Wissen
Logo/naam laseren

ja, nee

Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.