Aromatouch™ Techniek Massage

De AromaTouch™ techniek massage is eenvoudig maar doeltreffend. Deze techniek is geen stevige massage, maar een zachte en vriendelijke techniek waarbij essentiële oliën zachtjes worden ingemasseerd. 

In de praktijk

Na een korte intake, die bedoeld is om met elkaar kennis te maken en eventuele lichamelijke klachten, of andere relevante zaken in kaart te brengen, kan de AromaTouch™ techniek behandeling van start gaan.

Een AromaTouch™ techniek behandeling duurt circa 45 minuten.

Een mooi cadeau voor jezelf of om aan iemand cadeau te geven!!!

Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.