Aromatouch™ Techniek Massage

De AromaTouch™ techniek massage is eenvoudig maar doeltreffend. Deze techniek is geen stevige massage, maar een zachte en vriendelijke techniek waarbij essentiële oliën zachtjes worden ingemasseerd. Hierbij maken we gebruik van de meridianen (energiebanen) in het lichaam en de viscerale contactpunten (dieper gelegen in het lichaam). We werken met 8 specifieke essentiële oliën van dōTERRA, waaronder de algemeen bekende Lavendel, Wilde Sinaasappel, Pepermunt en TeaTree olie. Deze worden ingezet om stress (zowel mentaal als fysiek) te verminderen, het immuunsysteem te ondersteunen, ontstekingsreacties in het lichaam te verminderen en homeostase (het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren.
Hoe werkt het?

Door de zachte, ritmische aanraking, dringen de essentiële oliën diep het weefsel van het lichaam binnen en geven ondersteuning daar waar het nodig is.
Het doel van deze techniek, is om zowel het sympathische (bevordert energie in het lichaam) als parasympatische (bevordert het herstel van het lichaam) zenuwstelsel in evenwicht te brengen en daarmee het zelfhelende vermogen van het lichaam te ondersteunen en te versterken.

Jouw voordelen op een rijtje
  • Diepe ontspanning
  • Werkt helend op klachten als stress, depressie, (chronische) pijnklachten, burn out, reuma, vermoeidheid, verminderde weerstand etc.
  • Geeft het immuunsysteem een boost
  • Homeostase
  • Een weldadige, herstellende en ontspannende behandeling
In de praktijk

Na een korte intake, die bedoeld is om met elkaar kennis te maken en eventuele lichamelijke klachten, of andere relevante zaken in kaart te brengen, kan de AromaTouch™ techniek behandeling van start gaan.

Een AromaTouch™ techniek behandeling duurt circa 45 minuten.

Een mooi cadeau voor jezelf of om aan iemand cadeau te geven!!!

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: