Kinesiologie & Touch for Health

You-R-Nature werkt met  toegepaste kinesiologie altijd vanuit een holistische doelstelling. Dit wil zeggen dat we onze cliënten in balans willen brengen op fysiek, emotioneel en spiritueel gebied. Ook kunnen we gezamenlijk werken aan de balans in relatie tot een bepaald doel.

Blokkades en onbalans in de fysieke, emotionele en energetische systemen kunnen via de spiertest worden opgespoord. Zo kan gezamenlijk worden vastgesteld of er een behandeling plaats kan vinden en hoe die er dan uit kan zien.

Therapeutische behandelingen voeren wij in principe in onze praktijk in Zeist uit. In specifieke gevallen zoals bij palliatieve zorg of bij bedrijven en instellingen, komen wij ook op locatie. Neem met ons contact op voor prijzen of verdere informatie.

© Foto: H.L.J. Mirck
Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.