VVV Cadeaukaart

Maak kennis met de producten of diensten van You-R-Nature en betaal nu ook met je VVV cadeaukaart!

Je kent het vast wel: de feestdagen zijn achter de rug en nu vraag je je af wat je met je cadeaukaarten gaat doen? Of bij het opruimen kom je nog ergens een cadeaukaart tegen. Je kan nu ook bij You-R-Nature terecht met je VVV cadeaukaarten. 

En wat is er leuker dan jezelf te verwennen met onze fijne essentiële olien, edelstenen en sieraden. Of fit het jaar starten met een ontspannende Aromatouch Massage of Touch for Health consult?

Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.