Welkom op de website van You-R-Nature!

Wellicht is het je de afgelopen maanden al opgevallen. Spiriland heeft een flinke ontwikkeling doorgemaakt en het aanbod is verder uitgebreid. We hebben de essentiële oliën en de Touch for Health behandelingen een plek gegeven in onze mooie praktijk. Door dit alles bestond ook de behoefte aan een meer verbindende naam en dat is You-R-Nature geworden. Omdat de natuur er voor jou is en jij onderdeel van de natuur bent.

Wil je meer weten over wat we met onze natuurlijke producten, adviezen en behandelingen voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op of kom eens bij ons langs!

Meer informatie vind je op onze contactpagina.

Omdat we Spiriland hebben doorontwikkeld en uitgebreid en we ‘You-R-Nature’ introduceren, krijg je tot 1 november een introductiekorting van 10% op alle Edelstenen. Gebruik daarvoor de kortingscode: SPIRILAND

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.