Huisstijl

Jij staat centraal Jij = de Klant! Een soort van focus dat het om JOU gaat!

Aan de hand van ons logo duiden wij hier waar we voor staan, wat onze visie is.

Holistisch (de cirkels)
Wij staan voor de holistische aanpak. Dus niet alleen kijken naar de klacht, de onbalans, de ziekte, de buikpijn, maar juist naar alles daarom heen: de omgeving, gevoelens, emoties, relaties (werk, zakelijk, privé), alle energie om JOU heen.

Jij bent waardevol (de kleur goud)
Elke klant (wit, zwart, bruin, rood), ziek/niet ziek, verdrietig/blij; wij willen iedereen meegeven dat hij of zij waardevol is. Voor zichzelf, voor de omgeving, etc. Dat je blij bent of kunt zijn met jezelf, dat je kunt houden of houd van jezelf, dat is in onze ogen de basis van je herstel.

Aardse Energie (de 5 elementen)
Op een niet al te nadrukkelijke (of zweverige) manier willen we de aardse energieën een plek geven in ons logo. De vijf elementen verwijzen ook naar de Kinesiologie, omdat we veel met deze elementen werken. Tegelijkertijd hebben ook de edelstenen en essentiële oliën met deze 5 elementen te maken ofwel zijn ze hierdoor ontstaan.

Jij bent Natuur (You are Nature)
Wij staan voor een natuurlijke aanpak, omdat ook JIJ natuur bent! Je bent vanuit de natuur ontstaan. Je bent een mens van vlees en bloed, altijd verbonden met de natuur. Je bent geen robot met allerlei schroeven, platen en electronica. Aan jou als mens zit vanuit de oorsprong niets kunstmatigs of synthetisch. Jij bestaat uit Puur Natuur.

Jouw Natuur (Your Nature & kleur groen/blauw)
De natuur is er ook voor jou! Je mag er gebruik van maken op integere wijze, met respect en waardering voor de natuur. 

Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.