Golden Healer met Balance Essentiële Olie
Janine Mirck-Schnaar
Janine Mirck-Schnaar

Deze steensoort wordt ook wel limonietkwarts genoemd: een combinatie van heldere kwarts met ijzerhoudende mineralen. Dit geeft de steen prachtige diepgele tot warmbruine kleuren.

De Golden Healer is een hele actieve steen. Een steen met de intentie van het liefdevolle steuntje in de rug in roerige tijden. Met vooral de innerlijke kracht en het vertrouwen. Met deze steen bij je, mag alles even zijn zoals het is. Kun je even loslaten en word je versterkt op ieder niveau. Het geeft plezier, innerlijke kracht, moed, energie en vertrouwen. Fysiek werkt de Golden Healer positief op het immuunsysteem. 

Om de kracht van deze steen te versterken kun je de Balance etherische olie gebruiken. Balance helpt je mee flexibel te blijven als het even roerig is in je leven, het geeft je letterlijk balans en dat kan soms net even dat extra steuntje zijn dat je nodig hebt. Met deze prachtige Golden Healer steen in de buurt en Balance onder je voeten sta je steviger, evenwichtiger en ziet de wereld er zonniger uit.

Wil je meer weten over de werking van de Balance (eventueel in combinatie met de Golden Healer) of wil je persoonlijk advies, stuur gerust een mailtje en wij nemen contact met je op! 

De prachtige stenen op de foto’s zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: