Kortingsactie 20% tijdens Feestdagen 2019

De laatste maanden van het jaar staan bol van de feestdagen en mooie momenten voor het schenken (en krijgen!) van edelstenen of sierraden. Daarom geeft You-r-nature tot 1-1-2020 maar liefst 20% korting op alle edelstenen en sierraden.

Wil je eens iets anders, iets bijzonders geven? Denk dan ook eens aan een ontspannende en vitaliserende aromatouch massage voor jouw dierbare (of jezelf ;-). Neem hiervoor wel even contact met ons op om dit in te plannen en teleurstellingen te voorkomen.

Gebruik tijdens het afrekenen in onze webshop de kortingscode Feest19 en de korting zal verwerkt worden. Sommige artikelen zullen wat sneller uitverkocht zijn, dus wacht niet te lang!

Zoek je iets maar tref je het niet in de webshop aan? Neem dan met ons contact op, we hebben lang niet onze volledige voorraad op de website staan. Ook kunnen we sierraden op verzoek laten maken en edelstenen bij onze leveranciers bestellen.

Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.