Ametrien met Bergamot

Ametrien met Bergamot

Janine Mirck-Schnaar
Janine Mirck-Schnaar

Deze steen bevat de mooie combinatie van Amethist en Citrien. De natuur heeft de prachtige kleuren paarsviolet met geel met elkaar verbonden en zo vloeien de werkingen van de stenen harmonieus in elkaar over. Een bijzondere steen met veel mogelijkheden dus! 

Wat zo mooi is aan Ametrien, is dat deze steen schijnbare tegenstellingen met elkaar verbindt. Zo schept de Amethist een gezond evenwicht tussen lichaam en geest, helpt te ontspannen, brengt (innerlijke) rust en balans. De paarse kleur bevordert tevens de spirituele ontwikkeling en brengt verdieping aan.

De Citrien is echt een zonnetje, het maakt je vrolijk en blij, en heeft tegelijkertijd een verwarmende en krachtgevende werking. Het stimuleert je creativiteit en zet je als het ware ‘aan’. Weg met alle bedenkingen waarom je de dingen niet zou doen, of steeds meer beren op je pad laten komen. Kom maar gewoon in actie, en ga doen wat je wil doen.

De combinatie maakt dat Ametrien ook een fijne meditatiesteen is.

Als je deze bijzondere steen combineert met Bergamot olie zul je zien dat je nog beter je plek in kunt nemen. Dat je nog meer kunt genieten van alles wat je in je leven tegen komt, zonder dat het je leegzuigt of uit balans brengt. In deze combinatie word je vol in de zon op jouw podium gezet, jouw unieke podium en zal het je veel minder moeite kosten dan voorheen.

Bergamotolie heeft een sterk antidepressieve werking. Het vrolijkt je op en tegelijkertijd geeft deze olie je (mentale) kracht en energie.

Geniet van de heerlijke friszoete, fruitige geur!

Wil je meer weten over de werking van de Bergamot (eventueel in combinatie met bijvoorbeeld de Ametrien) of wil je persoonlijk advies, stuur gerust een mailtje en wij nemen contact met je op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: