Jij en de natuur

Lichaam en geest in balans.

Met Kinesiologie, Essentiële oliën en Edelstenen en vanuit onze holistische aanpak

Opruiming in onze webshop

We starten dit nieuwe jaar met een geweldige aanbieding! 

Hele fraaie, krachtige labradoriet met mooie blauw-, paars-, groen- en goudtinten. Speel met het licht op de steen en de steen speelt met jou verbeelding. Onder elke hoek en met wisselende lichtomstandigheden blijft de steen je aandacht trekken. In verschillende formaten en vormen die ook bij jou thuis, in je praktijk of op kantoor een juweeltje zijn. En met maar liefst 30% korting een mooie start van dit nieuwe jaar met deze bijzondere steen.

Wat we doen

Kinesiologie

Met Kinesiologie 
(en Touch for Health) werken we samen aan het herstellen van de balans in je lichaam en geest

Waar vind je ons?

You-R-Nature

Scroll naar top

Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze website beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze wordt ondermeer gewaarborgd in artikel 10, lid 1 van het  Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden (EVRM). 

De bronnen waar wij uit putten verstrekken informatie over de werking van essentiële oliën, edelstenen en kinesiologie. Deze informatie bestaat uit (soms al duizenden jaren oude) toepassingen in de aromatherapie, publicaties van therapeuten en/of homeopathische artsen en tips /ervaringen van onszelf en andere gebruikers. You-R-Nature doet uitdrukkelijk geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud van deze site is dan ook uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient derhalve niet te worden opgevat als een medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een medisch gekwalificeerde arts en/of specialist. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.